FLYTNING OG TRANSPORT PÅ FYN

Vi hos Vigerslevlund Udlejning og Transport kan være behjælpelige med flytning af mange forskellige typer gods for både private og erhverv. Vi har adresse i Søndersø på Fyn, hvorfra vi udfører vores services for en bred kundekreds især fra lokalområdet, Odense og omegn. Vi tilbyder naturligvis gerne vores ydelser for folk i hele landet.

Lad os vide, hvad dit behov er, og vi finder frem til en passende transportløsning for dig.

HVAD SKAL DU HAVE TRANSPORTERET?

Hos Vigerslevlund Udlejning og Transport kan du få udført alle opgaver i flytning, der enten kan løses med en lukket lastbil med 2 tons lift (som fx palletransport eller andet) eller åben lastbil med 12 tonmeter kran. Vores gode køretøjer giver mange muligheder for flytning.

 

Eksempler på de opgaver, vi typisk udfører ifm. flytning:

  • Transport af varer til og fra festen ved vores festudlejning
  • Transport ved vores udlejning af maskiner til have-, anlægs- og byggeprojekter
  • Flytning (både private hjem og erhvervsgods)
  • Krankørsel med vores kranbil
  • Transport ved borydninger

VI GARANTERER SIKKERHED OG KVALITET

For optimale sikkerhedsforhold og resultater i topkvalitet udføres alle vores transportopgaver med stor omhu og præcision. Vi sørger for, at alt er læsset og pakket sikkert, uanset om det er store eller små opgaver. Vi ved, det kræver tillid at lade fremmede overtage ansvaret, og derfor er vores koncept, at vi stiller med bil og 1 mand, og kunden stiller med ekstra mandskab til hjælp med af- og pålæsning, Dette bevirker, at vi kan holde prisen på et rimeligt niveau. Ring for tilbud.