STUBFRÆSNING

Hos Vigerslevlund Udlejning og Transport udfører vi også stubfræsning og rodfræsning for både private og erhverv i Odense og på Fyn. Det er en service, vi har fået mange forespørgsler på igennem årene.

Det typiske behov for stubfræsning opstår, når folk har fældet et træ i haven eller på gårdspladsen og ønsker at fjerne den stub, der står tilbage og er i vejen. Ved brug af en stubfræser løses problemet effektivt og let, uden større opgravninger.

Vigerslevlund Udlejning og Transport har adresse i Søndersø på Fyn, hvorfra vi tilbyder stubfræsning. Vi hjælper især kunder fra lokalområdet og kunde i Odense, men stubfræser også gerne hos folk i resten af landet. 

STUBFRÆSER MED PROFESSIONEL BEMANDING

Udlejning af stubfræser fra Vigerslevlund Udlejning og Transport foregår altid med bemanding. Det er din forsikring for sikkerhed og topkvalitet, at vores professionelle medarbejdere står for arbejdet.

Stubfræsning eller rodfræsning er en hurtig og skånsom måde at få fjernet irriterende træstubbe fra haven eller gårdspladsen.

Stubfræseren kan også klare busk–, hæk- og bambusrødder og har en arbejdsdybde på ned til mellem 20 og 30 cm. Efter endt arbejde er der kun jord og flis tilbage, der nemt fjernes.

EFFEKTIV STUBFRÆSNING PÅ FYN

Vi sørger for, at vores stubfræsere altid er velholdte og fuldt funktionsdygtige og løbende bliver serviceret, så de lever op til de driftsnormer, vores kunder har krav på. Vores vigtigste målsætning er altid at yde en god service og at overholde alle aftalte betingelser og tider for levering.

Ring i dag på telefon 64 89 23 30 for et godt tilbud på din stubfræsningsopgave i Odense og på Fyn.