Festudlejning

 

Festudlejningsfirma på Fyn

Hos Vigerslevlund Udlejning og Transport hjælper vi dig med at arrangere din næste fest. Vi udlejer alt, hvad du skal bruge for at give dine gæster en fuldendt oplevelse med alt fra borde, stole og service til et dansegulv, hvor I sammen kan fejre begivenheden. Det hele af høj kvalitet og lige klar til brug.

Har du brug for hjælp til opvask efterfølgende, klarer vi også dette. Uanset hvilken størrelse og type fest, du planlægger at holde, indgår vi gerne som din rådgiver og udlejer, så det bliver en aften, I sent vil glemme.

 

Transport af dine festartikler

Vi tilbyder, foruden udlejning af diverse festartikler, også at transportere alle tingene ud til festlokationen på Fyn. Skal du holde et større arrangement, kan det være en stor opgave at få det hele på plads. Derfor sørger vi gerne for transporten af det hele både frem og tilbage, så du i stedet kan koncentrere dig om at nyde dagen.

 

Kontakt os nu for hjælp til din fest

Har du brug for at udleje borde, stole, lys eller andet til din fest, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 64 89 23 30 eller mail post@vigerslev.dk. Så forklarer vi, hvordan vi kan hjælpe dig.

Du kan også booke festartikler direkte via linket nedenfor.

Du er også mere end velkommen til at komme forbi vores showroom i Søndersø, Fyn – i nærheden af Odense.

 

Priser & bestilling